Ξεκάθαρη η Μαρία Σολωμού για το εμβόλιο του κορονοϊού: “Δεν πρόκειται να το κάνω” (video)

Μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες ημέρες γίνεται σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. 

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να το κάνει, προκαλώντας στη συνέχεια τα σχόλια των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου.

«Όχι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Δεν είμαι καθόλου και είμαι πάρα πολύ αρνητική για 1.500 λόγους που δεν θα τους πω. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για covid είτε είναι για ιλαρά. Είμαι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά.

Εγώ θεωρώ πως πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μια ηλικία και πάνω, που είναι ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Όσον αφορά τα φετινά Χριστούγεννα και το πώς θα τα περάσει, λόγω κορονοϊού, η γνωστή ηθοποιός αναρωτήθηκε: «Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα και με στενοχωρεί γιατί είμαι christmas person. 

Έχω μια απορία. Εγώ θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου. Πώς θα γίνει να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του; Γιατί να πρέπει να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου; 

Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου μετά την Πρωτοχρονιά; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει γιορτές ή με τον έναν ή με τον άλλον. Εμείς είμαστε Σουηδοί και κάνουμε όλοι μαζί Πρωτοχρονιά. Θα χωρίσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά».

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ξεκάθαρη η Μαρία Σολωμού για το εμβόλιο του κορονοϊού: “Δεν πρόκειται να το κάνω” (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7291238057704519082
item