Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε την καλύτερη απάντηση στην κόρη της που τη ρώτησε για τον Άγιο Βασίλη (video) Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε την καλύτερη απάντηση στην κόρη της που τη ρώτησε για τον Άγιο Βασίλη (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε την καλύτερη απάντηση στην κόρη της που τη ρώτησε για τον Άγιο Βασίλη (video)

Mε αρκετά ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα όλο και περισσότερο παρασύρεται από το γιορτινό κλίμα.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της και τον διάλογο που είχε με την κόρη της χθες το απόγευμα εξηγώντας ποια είναι η καλύτερη απάντηση για να συνεχίσουν τα παιδάκια να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη.

“Να σας πω κάτι; Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα σε παρασύρει αυτή η κατάσταση, τα παιδάκια που σου μιλάνε για τον Άγιο Βασίλη.. 

Χθες κοίταζε η μεγάλη μου κόρη το παράθυρο και μου έλεγε, “Μαμά πες μου αλήθεια, υπάρχει Άγιος Βασίλης;” και της είπα, “Εγώ που πίστευα στον Άγιο Βασίλη πάντα μου έφερνε δώρα” νομίζω αυτή είναι η καλύτερη απάντηση για να συνεχίσουν τα παιδάκια να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη” είπε η παρουσιάστρια.epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε την καλύτερη απάντηση στην κόρη της που τη ρώτησε για τον Άγιο Βασίλη (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3433586316339814634
Σχόλια
item