Ιωάννα Τούνη: Απαντάει ανοιχτά για το Survivor - «Τα λεφτά που μου έδωσαν ήταν...» Ιωάννα Τούνη: Απαντάει ανοιχτά για το Survivor - «Τα λεφτά που μου έδωσαν ήταν...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Απαντάει ανοιχτά για το Survivor - «Τα λεφτά που μου έδωσαν ήταν...»

Η Ιωάννα Τούνη είναι καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων θέλησε απαντήσει ανοιχτά για την πρόταση που δέχθηκε και απέρριψε από το Survivor, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή αλλά και στα χρήματα που της προσέφερε η παραγωγή.

Η αγαπημένη influencer βρέθηκε και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγο καιρό μιας και έγινε γνωστό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί τη θέλει στον νέο κύκλο του Survivor.

Ενώ οι φήμες την ήθελαν να έχει κλείσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να φεύγει για Άγιο Δομίνικο, εκείνη ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να λάβει μέρος στο Survivor.

«Έχω δύο εταιρείες έχω 12 υπαλλήλους, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω, να αφήσω το κινητό μου και τα πάντα πίσω και να τα βρω στάχτη.

Από χρήματα μου είπαν ότι σκέφτονται να μου δίνουν 4.500 την εβδομάδα. Δεν μπορώ να πάω γιατί το κέρδος που αφήνω πίσω είναι πολύ μεγαλύτερο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι είναι μέσα στα δημοφιλέστερα πρόσωπα της Google για το 2020.


epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Απαντάει ανοιχτά για το Survivor - «Τα λεφτά που μου έδωσαν ήταν...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4906264011213722770
Σχόλια
item