Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται παράνομο ζευγάρι, αλλά Τάκης και Δόμνα θα τους χωρίσουν! Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται παράνομο ζευγάρι, αλλά Τάκης και Δόμνα θα τους χωρίσουν! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται παράνομο ζευγάρι, αλλά Τάκης και Δόμνα θα τους χωρίσουν!

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν από τις 4 Ιανουαρίου στις οθόνες μας με επεισόδια γεμάτα συνταρακτικές εξελίξεις.

Όπως έχουμε δει η Δρόσω με τον Κωνσταντή έχουν έρθει πολύ κοντά. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, η Δρόσω θα εξομολογηθεί στον Κωνσταντή ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, θα ανταποκριθεί στα συναισθήματά του. 

Θα γίνουν ζευγάρι. Θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους. Θα κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα. Παράνομο ζευγάρι!

Ο αρραβώνας θα χαλάσει ούτως η άλλως, όμως θα δούμε και τον Τάκη να φτάνει στο Διαφάνι, ο οποίος θα εκβιάσει τη Δρόσω και με το παιδί, λέγοντας ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας.

Την ίδια ώρα όμως θα γίνει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ο Κωνσταντής θα πέσει και αυτός θύμα εκβιασμού από τη Δόμνα.

Η Δόμνα για να τον κρατήσει κοντά της θα του αποκαλύψει ότι γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία και ότι εάν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία. 

Έτσι έρχεται μια τεράστια σύγκρουση ανάμεσα στον Κωνσταντή και τη Δρόσω και πριν καλά καλά τα φτιάξουν χωρίζουν άδοξα. Θα δούμε αν αυτός ο χωρισμός θα είναι οριστικός.

Ο Τάκης θέλει πίσω τη Δρόσω και θα της προτείνει να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, όμως εκείνη δεν θέλει.

Η σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή θα μας απασχολήσει πολύ αργότερα και σε μια εξέλιξη που θα έρθει με τον μικρό Σέργιο.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στο Πρω1νό:epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται παράνομο ζευγάρι, αλλά Τάκης και Δόμνα θα τους χωρίσουν!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8975497451780329792
Σχόλια
item