Ο Snik αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στο ελληνικό Spotify και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «παίνεψε το σπίτι της»

Με ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε στο Instagram, ο τράπερ Snik εξήγησε γιατί το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media

Ο λόγος αυτός είναι πως ο Snik αναδείχθηκε από το ελληνικό Spotify ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης για το 2020 καθώς ήταν εκείνος που είχε τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα.

Ο τραπερ στο μήνυμα που «ανέβασε» ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για την στήριξη τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το «Pop Up» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και όπως ήταν φυσικό, η σύντροφος του Snik και παρουσιάστρια της εκπομπή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε την περηφάνεια της για τη διάκριση αυτή.

Η Ηλιάνα Παπαπαγεωργίου αναφέρθηκε στον σύντροφο της και «παίνεψε το σπίτι της». «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. 

Ναι, λοιπόν, παιδιά, καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify και τον κόσμο μαζί με τα views και τα streams, τα τραγούδια του ακούγονται σε 92 χώρες, καθώς είδαμε την ανάλυση του Spotify. 

Συγχαρητήρια στον Snik, συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του, φυσικά με την υποστήριξη τα εταιρείας του.

Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, με τα δικά σου στούντιο, με τον δικό σου παραγωγό και με το δικό σου κουράγιο, μπράβο σου, το αξίζεις. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



epirusblog.gr
5 of 5
Ο Snik αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στο ελληνικό Spotify και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «παίνεψε το σπίτι της»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 166595298952393522
item