Η Rihanna και ο ASAP Rocky ζουν τον έρωτά τους στα Barbados

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του Asap Rocky βιωνει τους τελευταίους μήνες η Rihanna. Μάλιστα την παραμονή των Χριστουγέννων, οι δυο τους εμφανίστηκαν χέρι-χέρι ενώ κατευθυνόταν σε κρουαζιέρα στα Barbados.

Σύμφωνα με το People, ο ράπερ πήγε να την βρει και περνούν τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της Rihanna. Αυτά είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως ζευγάρι. Μέρες αργότερα, οι δύο εντοπίστηκαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

«Είναι αχώριστοι τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι μια νέα σχέση, αλλά και οι δύο φαίνονται να το θέλουν πολύ. Φαινόταν πάντα να περνούν υπέροχα μαζί. Έχουν πολλά κοινά. Και οι δύο βοηθούν στις κοινότητες όπου μεγάλωσαν, ο ASAP είναι γενναιόδωρος, και το ίδιο και η Rihanna. Η Rihanna φαίνεται πολύ χαρούμενη που είναι μαζί του», επιβεβαίωσε μια πηγή.

Η Rihanna και ο Asap Rocky, γνωρίζονται από το 2013 όταν ο Rakim Kayers, όπως είναι το αληθινό όνομά του εμφανίστηκε δίπλα της στην περιοδεία Diamonds World Tour, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε στο ρεμίξ του Cockiness. Εκείνη από την πλευρά της έχει συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ του Fashion Killa, ενώ το Δεκέμβριο του 2019 πήγε στη Σουηδία για να παρακολουθήσει τη συναυλία του.
Το ζευγάρι έχει επίσης κάνει κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καμπάνια για τη σειρά καλλυντικών Fenty Skin.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Rihanna και ο ASAP Rocky ζουν τον έρωτά τους στα Barbados
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2487214920354699085
item