Γιάννενα: Αρνητικά όλα τα rapid test στους εργαζόμενους του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γιάννενα: Αρνητικά όλα τα rapid test στους εργαζόμενους του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αρνητικά όλα τα rapid test στους εργαζόμενους του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι στο Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, συμμετείχαν χθες το πρωί, στη διενέργεια, από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ, τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον covid-19.

Τα τεστ, έγιναν στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά στο σύνολό τους.

Μιλώντας χθες, στο Ioannina TV, ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Στέφανος Μουστακλής, στάθηκε στη συγκινητική ανταπόκριση και από τη σκοπιά όμως της κοινωνικής ευθύνης των μετόχων και των εργαζόμενων, που όπως και σε άλλες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν, διενεργούν τακτικά rapid test, ώστε να ανταποκρίνονται και στον κοινωνικό χαρακτήρα της εργασίας που παρέχουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων και της σταδιακής επανέναρξης της αγοράς και της οικονομίας γενικότερα, ο κ. Μουστακλής τόνισε, ότι η εταιρεία προβαίνει σε συχνούς ελέγχους του προσωπικού της, καθώς και σε συνεχείς – καθημερινές απολυμάνσεις των λεωφορείων και των εγκαταστάσεων της εταιρείας

Ο κ. Μουστακλής εξέφρασε παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς τον ΕΟΔΥ και την υπεύθυνη των ΚΟΜΥ στα Ιωάννινα κα Πανίδη, προς την περιφέρεια Ηπείρου και την αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου και προς την 6η ΥΠΕ για την συνεχή υποστήριξή τους και ανταπόκριση στο αίτημα που υποβλήθηκε για τη διενέργεια των τεστ στο αμαξοστάσιο.

Πηγή: anex.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αρνητικά όλα τα rapid test στους εργαζόμενους του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 678236615432157813
Σχόλια
item