Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από την Εύη Φραγκάκη! O γιος της έγινε η έμπνευσή της Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από την Εύη Φραγκάκη! O γιος της έγινε η έμπνευσή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από την Εύη Φραγκάκη! O γιος της έγινε η έμπνευσή της

Το πρώτο της βιβλίο για όλους τους γονείς έγραψε η Εύη Φραγκάκη.

Η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της δημοσιογράφου έχει τίτλο «Γράμμα στη Μαμά και τον Μπαμπά, που είναι ο αληθινός ‘Αη Βασίλης» (εκδ. Ελληνοεκδοτική), και είναι η κατάθεση ψυχής ενός μικρού παιδιού για όλα όσα θα ήθελε να εξομολογηθεί στους γονείς του, αλλά ίσως να μην βρίσκει πάντα τον κατάλληλο τρόπο, για να το καταλάβουν.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, κάθε παιδί με το «Γράμμα στη Μαμά και τον Μπαμπά», ζητά από τον αληθινό ‘Αη Βασίλη φέτος να του φέρει ένα διαφορετικό δώρο κάτω από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο: να νιώθει κοντά του τη μαμά και τον μπαμπά, γιατί από εκείνους έχει ανάγκη να το εμπιστεύονται, να το θαυμάζουν, να το αγαπούν, όπως είναι, και να το στηρίζουν. 

Γιατί μόνο εκείνους έχει ως την καλύτερη παρέα του…

Γι’αυτό και το βιβλίο της Εύης Φραγκάκη, γραμμένο με αγνή παιδική αλήθεια, απευθύνεται σε όλους τους γονείς… Για να μας θυμίσει να προσέχουμε τον εαυτό μας, να προσέχουμε ο ένας γονέας τον άλλο, και τελικά να προσέχουμε και την παιδική ψυχούλα των παιδιών μας.

Το «Γράμμα στη Μαμά και τον Μπαμπά» απευθύνεται, συγχρόνως, και σε όλους τους ενήλικες, οι οποίοι θα διαβάσουν μέσα σε αυτό την αλήθεια τους και θα θυμηθούν τα δώρα, που ήθελαν και εκείνοι κάποτε ως μικρά παιδιά: να μιλάμε στους γονείς και εκείνοι να μας «ακούνε».

Η Εύη Φραγκάκη έχει τον Σταυρή της "το καλύτερό της παρεάκι!" Και την έμπνευσή της…


epirusblog.gr
5 of 5
Χριστουγεννιάτικη έκπληξη από την Εύη Φραγκάκη! O γιος της έγινε η έμπνευσή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3142232128042486493
Σχόλια
item