Πέφτουν οι υπογραφές για το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Next e.GO στην Ελλάδα Πέφτουν οι υπογραφές για το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Next e.GO στην Ελλάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πέφτουν οι υπογραφές για το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Next e.GO στην Ελλάδα

Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Electric Cars e. GO Made in Greece» συμμετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τηλεδιάσκεψη γίνεται με αφορμή την «Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας» μεταξύ της Enterpise Greece και της εταιρείας Next.e.GO για την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Μετά το project της VW στην Αστυπάλαια, αλλά και τις επενδύσεις στην Ελλάδα της Microsoft και της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, έρχεται μια ακόμη εταιρεία-κολοσσός να επενδύσει στη χώρα μας.

Η Next e.go παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, η σημαντική αυτή επένδυση θα αφορά τον χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σήμερα θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία της συνεργασίας, όπως αυτά αναλύονται στην «Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας».

Δείτε την τηλεδιάσκεψη:


Στη διαδικτυακή εκδήλωση τη σχετική επιστολή θα υπογράψουν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθηγητής Ulrich Hermann, ενώ θα παρίσταται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέφτουν οι υπογραφές για το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Next e.GO στην Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7093159283635567749
Σχόλια
item