Άρτα: Στη ζωή των πολιτών το myΚΕΠ Δήμου Αρταίων Άρτα: Στη ζωή των πολιτών το myΚΕΠ Δήμου Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στη ζωή των πολιτών το myΚΕΠ Δήμου Αρταίων

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι ο Δήμος Αρταίων ήταν ανάμεσα στους πρώτους 30 σ’ ολόκληρη τη χώρα που εφάρμοσε το πρόγραμμα myΚΕΠ, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να εξυπηρετούνται με βιντεοκλήση

Πρόκειται για πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης αναφορικά με την διεκπεραίωση αιτημάτων πολιτών και επιχειρήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης ή βιντεοκλήσης, με ψηφιακό ραντεβού από υπαλλήλους των ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών). Και για να το πούμε πιο απλά, μιλάμε για «εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση».

Η εφαρμογή αυτή συνάντησε την ανταπόκριση των πολιτών, καθώς όπως επισήμως μάς μεταφέρεται, από 6 Ιουλίου 2020 έως 7 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους, εξυπηρετήθηκαν χωρίς προσωπική παρουσία 190 συνδημότες μας. Δηλαδή μόνο με μια βιντεοκλήση. 

Είναι πράγματι σύμμαχος κατά της γραφειοκρατίας διότι εκτός από τη γρήγορη εξυπηρέτηση γλιτώνετε και χρόνο. Στην πρωτοπορία της σύγχρονης τεχνολογίας ως εκ τούτου ο Δήμος Αρταίων.

Πηγή: taxydromosartas.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στη ζωή των πολιτών το myΚΕΠ Δήμου Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1550091126472171619
Σχόλια
item