Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks

 

My Style Rocks: Αποχώρησε στο τελευταίο Gala, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι

Μπορεί να έχει αρκετή εμπειρία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ωστόσο η τελευταία της εμφάνιση στο πλατό του My Style Rocks δεν κατάφερε να την κρατήσει και στο παιχνίδι, λίγες μέρες πριν τον τελικό.

Η Μικαέλα Φωτιάδη αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας και μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν φτάνεις κοντά στον τελικό δεν περιμένεις ότι θα αποχωρήσεις. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά. Την τελευταία μου εβδομάδα στο παιχνίδι μίλησα με την Αρετή και τα βρήκαμε. 

Για όλες τις κοπέλες έλεγαν ότι έχουν στιλίστα. Η Χριστίνα μου είχε πει ότι θέλει να μιλήσουμε μετά το παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε μιλήσει. 

Πολλές φίλες μου με βοήθησαν στιλιστικά στο παιχνίδι. Η Αρετή είχε επαγγελματική συνεργασία για βοήθεια μέσα στο παιχνίδι. Ο σύντροφός μου με στήριζε καθημερινά», είχε δηλώσει για τα κορίτσια του ριάλιτι.

Η Μικαέλα δεν θέλησε να στείλει δημόσιο μήνυμα μέσω instagram για την αποχώρησή της, ωστόσο δημοσίευσε φωτό με το αγαπημένο της styling.


epirusblog.gr
5 of 5
 
Μικαέλα Φωτιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 4321553659509144373
Σχόλια
item