Αρετή Λις: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks; Δες τις πιο stylish εμφανίσεις της (pics,vids)

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του My Style Rocks

Μπορεί την περασμένη άνοιξη να διακόπηκε ξαφνικά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο επέστρεψε δυναμικά τον Σεπτέμβρη, με νέες παίκτριες, κάποιες παλιές γνώριμες αλλά και για πρώτη φορά αγόρια!

Η μεγάλη νικήτρια του show μόδας στο ΣΚΑΪ αναδείχθηκε η Αρετή Λις, η οποία ήταν η μόνη γυναίκα που βρισκόταν και στην προηγούμενη σεζόν.

Η Αρετή Λις κατάφερε με το ανατρεπτικό της στυλ να νικήσει το My Style Rocks αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ. 

Η μελαχρινή fashionista είχε κερδίσει αρκετές φορές στο show μόδας και το σίγουρο ήταν ότι της άξιζει να αναδειχθεί νικήτρια στον τελικό. 


Ποια είναι η Αρετή Λις

Η Αρετή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα. 

Έχει δουλέψει ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη χώρα μας, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων.

Έχει εργαστεί σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. 

Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Δήλωσε συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει.

Δες μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις της:

epirusblog.gr
5 of 5
Αρετή Λις: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks; Δες τις πιο stylish εμφανίσεις της (pics,vids)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7370722876679065451
item