Τομ Κρουζ: Οργιάζουν οι φήμες για κρυφή σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission Impossible 7

«Περίοδο Τομ Κρουζ» φαίνεται πως διανύουμε τις τελευταίες ημέρες, με τον Χολιγουντιανό σταρ να φιλοξενείται καθημερινά στο διεθνή Τύπο. 

Αρχικά, ήταν το ξέσπασμα που είχε εναντίον μελών του συνεργείου της ταινίας «Mission Impossible 7» επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παραίτηση 5 μελών του συνεργείου, λόγω της κακής του συμπεριφοράς, με διάσημους συναδέλφους του όμως να παίρνουν το μέρος του, καθώς έχει δίκιο να είναι τόσο ευαίσθητος με το θέμα του κορονοϊού.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν νέα δημοσιεύματα για εκείνον, μόνο που τώρα αφορούν την προσωπική του ζωή. 

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, ο Τομ Κρουζ βρίσκεται σε κρυφή σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission Impossible 7, Hayley Atwell.

Η Βρετανίδα ηθοποιός στάρλετ είναι 20 χρόνια νεότερη του (ο Κρουζ το καλοκαίρι που μας πέρασε, έκλεισε τα 58 του χρόνια) και έχει γίνει γνωστή πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως «Το όνειρο της Κασσάνδρας» και «Η Δούκισσα». 

Η μεγαλύτερη επιτυχία της ωστόσο είναι ο ρόλος της ως Agent Carter στης ταινίες της MARVEL καθώς και στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Αυτή την περίοδο, οι δύο συμπρωταγωνιστές βρίσκονται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Mission Impossible 7» και σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή που έκανε γνωστή τη σχέση τους, «Ξεκίνησαν να βγαίνουν από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Συναντιούνται αργά το βράδυ στο σπίτι του ηθοποιού και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Έχουν γίνει αχώριστοι, με το lockdown να τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά».

epirusblog.gr
5 of 5
Τομ Κρουζ: Οργιάζουν οι φήμες για κρυφή σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission Impossible 7
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 947376470686209837
item