Ξέσπασε σε κλάματα η Millie Bobby Brown: Ο λόγος είναι σοβαρός

Οι Οι celebrities βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Όσο πιο διάσημοι είναι τόσο περισσότερο απασχολούν την καθημερινότητα με τα νέα της ζωής τους, ακόμα κι αν αυτά είναι άσχετα με τα επαγγελματικά τους.

Πολλές φορές, ακριβώς επειδή είναι άσχετα με τα επαγγελματικά τους. 

Ο κόσμος τρελαίνεται απλά και μόνο έχοντας δει μία φωτογραφία από τον αγαπημένο του σταρ την ώρα που κάνει βόλτα στον δρόμο. Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις που ξεχνάνε κάθε είδος σεβασμού και για να έχουν το αποκλειστικό με τα ινδάλματά τους αισθάνονται ότι έχουν δικαίωμα πάνω τους.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Millie Bobby Brown. Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη όταν βγήκε με τη μαμά της για το shopping των Χριστουγέννων. 

Μία φαν την είδε και τη ρώτησε αν μπορούσε να τραβήξει ένα βίντεο. Η Millie τής είπε όχι, αλλά η φαν το έκανε ούτως ή άλλως.

«Πλήρωνα και περπάτησε δίπλα μου και ξεκίνησε να με βγάζει πάλι βίντεο. Και είπα ‘Είμαι άνθρωπος. Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να ζητήσω από εσένα;’ Κι εκείνη είπε ‘Δηλαδή, δεν μπορώ να τραβήξω βίντεο από έναν άνθρωπο;’ Και της είπα ‘Όχι, όχι όταν λέω όχι’».

Καθόλου παράλογα η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας ότι οι άνθρωποι δε σέβονται τα όριά σου και ότι πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.
epirusblog.gr
5 of 5
Ξέσπασε σε κλάματα η Millie Bobby Brown: Ο λόγος είναι σοβαρός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5627068952666220508
item