Έλενα Κρεμλίδου: Ποια είναι η σέξι «Mariposa» που μπήκε στο Survivor 4;

Την Κυριακή κάνει πρεμιέρα το Survivor, στο οποίο βρίσκεται μεταξύ άλλων και η σέξι Έλενα Κρεμλίδου.

Η «Mariposa», όπως είναι γνωστή στον κόσμο του Instagram, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον Άγιο Δομίνικο, ζώντας τη μοναδική εμπειρία. 

Μαζί με τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Μαχητών» θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, κερδίζοντας στους στίβους μάχης και απολαμβάνοντας τα έπαθλα.

 Ποια είναι η Έλενα Κρεμλίδου;

Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media και αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000, δηλώνοντας Instagrammer.

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως την εκπομπή «Ό, τι να ναι» του Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου, αλλά και στην εκπομπή «Splash».

Επίσης, έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παίκτρια των Μαχητών του Survivor 4 είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το ψευδώνυμό της «Mariposa».

«Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. 

Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» είχε εξηγήσει η Έλενα Κρεμλίδου.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Κρεμλίδου: Ποια είναι η σέξι «Mariposa» που μπήκε στο Survivor 4;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8234250668297685765
item