Εστιατόριο «Mandaloun»: Λουκέτο στο επιχειρηματικό στέκι του Ψυχικού [εικόνες] Εστιατόριο «Mandaloun»: Λουκέτο στο επιχειρηματικό στέκι του Ψυχικού [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εστιατόριο «Mandaloun»: Λουκέτο στο επιχειρηματικό στέκι του Ψυχικού [εικόνες]

Έκλεισε οριστικά το αραβικό εστιατόριο που είχαν ανοίξει οι συνεργάτες του Εμίρη του Κατάρ.

Στις άνετες καρέκλες του κάθισε ο Αθηναϊκή επιχειρηματική ελίτ, δίπλα στους πρέσβης των Αραβικών χωρών στην Ελλάδα αλλά και το προσωπικό των πρεσβειών που νοσταλγούσε την αραβική κουζίνα.

Έκλεισε το αραβικό εστιατόριο Mandaloun

Σαλάτα ταμπουλέ, χούμους, φαλάφελ, λαχματζούν και αρωματικό tajine στο πήλινο σκεύος με το εντυπωσιακό καπάκι –κώνο πηγαινοέρχονταν στα τραπέζια για τους εκλεκτικούς ουρανίσκους. Εφοπλιστές, Βιομήχανοι, Υπουργοί και Βουλευτές συζητούσαν χαμηλόφωνα στα πίσω τραπέζια και δοκίμαζαν τα γευστικά πιάτα αλλά και τη χειροποίητη πίτα που ψηνόταν στο ξυλόφουρνο μπροστά στα μάτια τους.

Στις άνετες καρέκλες του κάθισε ο Αθηναϊκή επιχειρηματική ελίτ

Οι περισσότεροι δεν έφευγαν πριν δοκιμάσουν το βαθυκόκκινο τσάι ιβίσκου και το ζεστό κιουνεφέ για επιδόρπιο. Μεγάλη έμφαση είχαν δώσει οι ιδιοκτήτες και στη διακόσμηση με τα σουπλά, αντίγραφα επιστολών και καρτ ποστάλ που δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους , να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μεγάλη έμφαση είχαν δώσει οι ιδιοκτήτες και στη διακόσμηση

Αυλαία μετά από 5 χρόνια

Τα φορτηγά που πριν από λίγες εβδομάδες , εν μέσω καραντίνας, φόρτωσαν τον εξοπλισμό, έριξαν την αυλαία στην λαμπερή πορεία του εστιατορίου που είχαν ανοίξει το 2015 οι συνεργάτες του Εμίρη του Κατάρ στην Αθήνα.

Η πρόθεση των Καταριανών να αποχωρήσουν σταδιακά από την Ελλάδα, αλλά και οι αντιπαραθέσεις που έχουν ξεσπάσει με την αποχώρηση βασικού στελέχους από την «αυλή» του Εμίρη έφεραν την παρακμή στο στέκι που βρισκόταν δίπλα στη γέφυρα του Κολλεγίου Ψυχικού . 

Τους τελευταίους μήνες η πανδημία του κορωνοιού έδωσε στο εστιατόριο τη «χαριστική βολή» αφού τα κάποτε γεμάτα τραπέζια άδειασαν και οι υποχρεώσεις έτρεχαν. 

Μόνο το ενοίκιο, που έφτανε σύμφωνα με πληροφορίες τις 4.500 ευρώ το μήνα, ήταν απαγορευτικό για τη συνέχιση της λειτουργίας του χωρίς πελάτες.

epirusblog.gr
5 of 5
Εστιατόριο «Mandaloun»: Λουκέτο στο επιχειρηματικό στέκι του Ψυχικού [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3812433232436979877
Σχόλια
item