Οι Kardashians επιστρέφουν στη μικρή οθόνη – Που θα τις δούμε; Οι Kardashians επιστρέφουν στη μικρή οθόνη – Που θα τις δούμε; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι Kardashians επιστρέφουν στη μικρή οθόνη – Που θα τις δούμε;


Το τέλος του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» ύστερα από 14 χρόνια ανακοίνωσε μέσω Instagram πριν από λίγους μήνες η Kim Kardashian, ξαφνιάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του show σε όλον τον πλανήτη!

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

Ωστόσο, η απογοήτευση δεν κράτησε πολύ αφού η momager Kris Jenner, ανακοίνωσε μέσω Instagram: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και σας ανακοινώνουμε τη νέα μας πολυετή συνεργασία με το Hulu και το Star για κάτι που πρόκειται να έρθει το 2021».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Hulu: «Οι [Kardashians-Jenners] θα δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο περιεχόμενο στο πλαίσιο μιας πολυετούς συμφωνίας, για ροή αποκλειστικά από το Hulu στις ΗΠΑ και σε πολλά άλλες χώρες μέσω του τηλεοπτικού δικτύου Star». 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη νέα σειρά θα εμφανίζονται οι: Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall, Kylie και Scott.epirusblog.gr
5 of 5
Οι Kardashians επιστρέφουν στη μικρή οθόνη – Που θα τις δούμε;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4181909030917663829
Σχόλια
item