Δέσποινα Ολυμπίου: Σοκάρει η αποκάλυψή της για την αποβολή που είχε πριν βγει στη σκηνή του J2US

Για την αποβολή που είχε λίγο πριν βγει στη σκηνή του J2US μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννόπουλο και την απώλεια του μωρού της.

«Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. 

Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση» δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Όσο για τον Γιώργο Γιαννόπουλο, εξομολογήθηκε: «Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. 

Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. 

Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Pop Up:

epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Ολυμπίου: Σοκάρει η αποκάλυψή της για την αποβολή που είχε πριν βγει στη σκηνή του J2US
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7841994692182807887
item