Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θα πιστέψεις τι της είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν γύρισε σπίτι μετά την αποχώρηση από το J2US Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θα πιστέψεις τι της είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν γύρισε σπίτι μετά την αποχώρηση από το J2US | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θα πιστέψεις τι της είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν γύρισε σπίτι μετά την αποχώρηση από το J2US

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ηλίας Βρεττός είναι ένα από τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of us. 

Η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής ερμήνευσαν το “Wake me up before you go-go” και παρά το γεγονός ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

Το πρωί της Κυριακής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την εμφάνισή τους στον προημιτελικό του J2US, ενώ εκείνη αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που της είπε ο Κωσταντίνος Βασάλος, όταν επέστρεψε στο σπίτι.

«Γύρισα σπίτι χθες το βράδυ και το μόνο που ήξερε να μου πει ήταν “καλά τη μουσική στο αμάξι την είχες τόσο δυνατά;” Έκατσα 10 λεπτά στο γκαράζ γιατί έβλεπα την εμφάνισή μας για να έχω άποψη και εγώ» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. 

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Άκουγα μια βαβούρα κάτω από το γκαράζ. Και λέω τι γίνεται. Ήταν 10 λεπτά κάτω. Μου έκανε εντύπωση». 


epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θα πιστέψεις τι της είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν γύρισε σπίτι μετά την αποχώρηση από το J2US
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6684518815324277419
Σχόλια
item