Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο σχόλιο της μητέρας του κάτω από φωτογραφία του στο Instagram και η αντίδρασή του Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο σχόλιο της μητέρας του κάτω από φωτογραφία του στο Instagram και η αντίδρασή του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο σχόλιο της μητέρας του κάτω από φωτογραφία του στο Instagram και η αντίδρασή του

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ ενεργός στο Instagram, αφού του αρέσει να μοιράζεται την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, περνούν το δεύτερο κύμα του lockdown αρκετά διαφορετικά από το πρώτο, αφού τότε είχαν νοσήσει και βρίσκονταν συνεχώς στο σπίτι. 

Πλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει δουλειά, “μετακινήσεις 6” και πολλές στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ παρέα με αγαπημένες σειρές. 

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του, η μητέρα του παρουσιαστή θέλησε να αφήσει το δικό της σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του, γεγονός που ο ίδιος αποκάλυψε. 

Η κυρία Ματούλα, λοιπόν, έγραψε: “Τι όμορφος που είσαι;”, με τον παρουσιαστή να απαντά: “Πες τα ρε μάνα! Τα λέω και δεν με πιστεύει κανείς”.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο σχόλιο της μητέρας του κάτω από φωτογραφία του στο Instagram και η αντίδρασή του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5967654654516650617
Σχόλια
item