Κάτια Ταραμπανκό: Από το GNTM… στο Survivor! Έτοιμη να ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο (pics)

Ήταν Δεκέμβρης του 2019, όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόλυτη ανατροπή και έβγαλε… δύο νικήτριες στο GNTM 2, την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την… Κάτια Ταραμπανκό

Το πανέμορφο μοντέλο αποτελούσε από την αρχή του παιχνιδιού το απόλυτο φαβορί, παρά το γεγονός πως δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, εξαιτίας του εκρηκτικού χαρακτήρα της. 

Η Κάτια από την αρχή είχε βάλει στόχο να κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και μόνος σκοπός της ήταν να διώξει όσο περισσότερα κορίτσια γινόταν μέχρι να φθάσει στον τελικό.

Και τα κατάφερε! Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε σχολιαστεί αρκετές φορές αρνητικά εξαιτίας όλων όσων έλεγε στην κάμερα, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να είναι ειλικρινής και να λέει αυτά που σκέφτεται.

Είχε μπει με ξεκάθαρο στόχο και δεν τον ξέχασε στιγμή, μέχρι την ώρα του μεγάλου τελικού. Το μοντέλο, μάλιστα, ήταν και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κλίκας FF, η οποία είχε σχολιαστεί αρκετά τόσο μέσα στο σπίτι όσο και έξω.



Η Κάτια είναι 25χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. 

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. 

Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ.

Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. 

Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Βέβαια… τελικά πάει Survivor! 

Το όνομά της ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι. 

Εν τέλει, εχθές το βράδυ οι ομάδες του Survivor αναχώρησαν από την Αθήνα για τον Άγιο Δομίνικο και μέσα στους “Διάσημους” παίκτες είδαμε και την… Κάτια Ταραμπανκό! 

Φορώντας καπέλο και μάσκα προστασίας, το πανέμορφο μοντέλο δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητο.

Η Κάτια είναι έτοιμη να μπει στην αρένα του reality επιβίωσης και για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της!

epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ταραμπανκό: Από το GNTM… στο Survivor! Έτοιμη να ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3800952485843340648
item