George Clooney: Κι ενώ οι φήμες περί χωρισμού οργιάζουν, εκείνος δηλώνει τυχερός που έχει δίπλα του την Amal!

Μπορεί οι φήμες το τελευταίο διάστημα να ήθελαν τον George Clooney με την σύζυγό του Amal, να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, ο ηθοποιός μέσω της τελευταίας συνέντευξής του στο περιοδικό People, δίνει ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά δηλώνοντας τυχερός που έχει δίπλα του μια τέτοια γυναίκα.

Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είχε διαμάχη με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν, ενώ παραδέχεται ότι το κοινό πάθος τους για την ισότητα, τη φιλανθρωπία και τους ανθρωπιστικούς σκοπούς έχει μόνο θετική επίδραση στη σχέση του.

Νιώθω πολύ τυχερός με πολλούς τρόπους που τη γνώρισα. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ» δήλωσε και συνέχισε σε άλλο σημείο για το πως η καραντίνα επηρέασε τη σχέση τους, «Ξέρετε, όλοι ‘’χτυπήθηκαν’’ λόγω του κορονοϊού και έχουν δοκιμαστεί πολλές σχέσεις φίλων. Για εμάς, ήταν πολύ εύκολο».

Όσο για το πως είναι η ζωή με δυο παιδιά εξήγησε, «Είμαι στην ίδια κατάσταση με τους περισσότερους πατεράδες 3χρονων παιδιών.

Δεν θέλω τα παιδιά μου όταν γίνουν 15 να γυρίσουν και να πουν: ‘’Μας είχαν κλειδωμένα μέσα σε κλουβί’’... Και τι έκανες γι ‘αυτό; Κι αν η απάντηση είναι ‘’τίποτα’’, τότε θα ντρέπομαι. 

Eλπίζω να αφήσουμε, μαζί με τη γυναίκα μου, αυτή την παρακαταθήκη στα παιδιά μας: να υποστηρίζετε αυτά που πιστεύετε, να υπερασπίζεστε την ισότητα. Ποιος θα μπορούσε να είναι ενάντια στην ισότητα;».

epirusblog.gr
5 of 5
George Clooney: Κι ενώ οι φήμες περί χωρισμού οργιάζουν, εκείνος δηλώνει τυχερός που έχει δίπλα του την Amal!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8206309094973209263
item