Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram

Το βράδυ του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου στον τελικό του «Just The Two Of Us» θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή μαζί.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έντονα ακούγεται και το γεγονός ότι οι δύο ερμηνεύτριες μπορεί να κάνουν και ένα ντουέτο επί σκηνής που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος.

Πριν από λίγες ώρες, ο λογαριασμός στο Instagram «Soula Glamourous» έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ανέφερε πως η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έκαναν follow η μία την άλλη.

Μάλιστα, και στην πρωινή εκπομπή του Alpha “Happy Day” πρόβαλαν ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζει ότι οι δύο κυρίες ακολουθούνται στα social media.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι η Άννα Βίσση έχει χρόνια την Δέσποινα Βανδή και αντίστοιχα, την ενημέρωσαν από το κοντρόλ πως αυτό δεν συμβαίνει χρόνια αλλά μέρες.epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7885191191210047310
Σχόλια
item