Γιάννενα: Ένα βραβείο eTwinning για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων Γιάννενα: Ένα βραβείο eTwinning για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένα βραβείο eTwinning για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων

Tο δεύτερο βραβείο στον 15ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning κέρδισε το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων για το eTwinning project με τίτλο «D-RACE: Democracy-Rights-Action-Childern-Ethics».

Στο πρόγραμμα D-RACE συνεργαστήκαμε δύο εταίροι, Ελλάδα και Τουρκία, με τις καθηγήτριες Σταματία Σταμάτη και Sinem Yalcinkaya και τη συμμετοχή 40 μαθητών. Το έργο διήρκεσε από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, και σε αυτή τη διαδικασία οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δημιουργικές, συνεργατικές και κριτικές τους δεξιότητες μάθησης. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο κύριος στόχος μας είναι να εσωτερικεύσουμε τη σημασία τού να είσαι ενεργός πολίτης στους μαθητές μας και να βελτιώσουμε τις προοπτικές τους για τη δημοκρατία και την ηθική». 

Οι δράσεις του προγράμματος αποσκοπούσαν, επίσης, να βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη χρήση εργαλείων ιστού, να επικοινωνήσουν στη γλώσσα - στόχο, να αξιολογήσουν το έργο και τη συμμετοχή τους και να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σπουδών.

Πηγή: proinoslogos.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένα βραβείο eTwinning για το 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9165771685841700378
Σχόλια
item