Πρέβεζα: Δωρεάν για όλους «drive through» (μέσα από το αυτοκίνητο) εξέταση για τον κορονοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς

Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρεί τo Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στη διενέργεια drive through rapid tests στους κατοίκους του Δήμου, που το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν. 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου καλούνται οι Δημότες με το αυτοκίνητό τους,  στο μεγάλο δημοτικό parking στη μαρίνα από τις 10:00  το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι με είσοδο για τα οχήματα από την πλευρά της πλατείας Ανδρούτσου.

"Ο Δήμος Πρέβεζας και οι Δημότες έχουν επιδείξει από την πρώτη στιγμή την πανδημίας την απαιτούμενη οργάνωση και προσωπική ευθύνη με συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, την ΚΕΔΕ και την πολιτική ηγεσία. 

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας με την αγαστή συνεργασία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί τα τεστ στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, αποτελεί τη συνέχεια αυτής της αδιάκοπης μάχης στην ενημέρωση και την πρόληψη κατά της φονικής πανδημίας", τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Πρέβεζας στο κάλεσμα που κάνει προς τους Δημότες και προσθέτει: 

"Ελάτε με το αυτοκίνητό σας και θα σας περιμένει εκεί η κινητή μονάδα τεστ κορονοϊού του ΕΟΔΥ.

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ μπορούμε, εντός του ωραρίου αυτού έχοντας ως μέγιστο αριθμό τα 400».

Πολύ σημαντικές επισημάνσεις για τους Δημότες:
Να γνωρίζετε απαραιτήτως τον ΑΜΚΑ,  να τον έχετε αποθηκευμένο στο κινητό ή και εκτυπωμένο, θα σας ζητηθεί.

Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση με την εκκίνησή σας προς το σημείο εξέτασης.

Να είστε το μέγιστο μέχρι δύο ενήλικες σε κάθε αυτοκίνητο τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο κίνησης με οχήματα σχετικά με τις μάσκες προστασίας  (περισσότερα άτομα επιτρέπονται μόνο αν είναι παιδιά).

Είσοδος αποκλειστικά από το ύψος του ATM της ALPHA BANK στο PARKING.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και τον αρμόδιο αντιδήμαρχό μας  συντονιστή COVID 19 κ. Ιωάννη Δαρδαμάνη για το συντονισμό του εγχειρήματος αυτού.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων για να κυλήσει ομαλά και αποτελεσματικά η όλη διαδικασία, που είναι σημαντική και για τον καθένα ξεχωριστά και συνολικά για την πόλη μας για να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο".

Πηγή: vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δωρεάν για όλους «drive through» (μέσα από το αυτοκίνητο) εξέταση για τον κορονοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5067522597382410800
item