Η Charlotte Casiraghi θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου Chanel Η Charlotte Casiraghi θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου Chanel | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Charlotte Casiraghi θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου Chanel

Η Charlotte Casiraghi όπως έγινε γνωστό θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου Chanel για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τo 2012 φωτογραφήθηκε από τον Karl Lagerfeld για το βιβλίο του «The Little Black Jacket: Chanel Revisited», ενώ ήδη από την εφηβεία της ήταν παρούσα σε πολλά events και shows του οίκου και επιλέγει πολύ συχνά δημιουργίες Chanel στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τώρα, η Virginie Viard σφραγίζει τη σχέση φίλιας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στη Chanel και τη Charlotte Casiraghi ανακυρήσσοντάς τη πρέσβειρα του οίκου.

Η Casiraghi είναι εγγονή της Grace Kelly, κόρη της Καρολίνας, Πριγκίπισσας του Ανόβερο και του Ιταλού βιομηχάνου Stefano Casiraghi και η ενδέκατη στη διαδοχή για το θρόνο του Μονακό. 

Το 2015 ίδρυσε το σωματείο Recontres Philosophiques de Monaco, που έχει στόχο να προωθήσει την φιλοσοφία με τη διοργάνωσης κάθε μήνα εκδηλώσεων και συζητήσεων. Ασχολείται επίσης με την ιππασία και έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες.

Η συνεργασία της με τον οίκο Chanel θα ξεκινήσει με το project Les Rendez-Vous Litterares Rus Cambon  όπου συγγραφείς, ηθοποιοί και φίλοι του οίκου θα συναντιούνται στο εμβληματικό γραφείο της Coco Chanel για να μοιραστούν τις απόψεις τους για τη δουλειά τους αλλά και για ιστορικές και λογοτεχνικές μορφές.

Το πρώτο από αυτά τα ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2021 στο Νο 31 της οδού Cambon. Λίγες μέρες πριν, την 1η Ιανουαρίου θα αποκαλυφθεί η συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Charlotte Casiraghi θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου Chanel
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2060119902412837934
Σχόλια
item