Άρτα: Ο Δήμος Ζηρού απλώνει το χέρι...στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη! Άρτα: Ο Δήμος Ζηρού απλώνει το χέρι...στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ο Δήμος Ζηρού απλώνει το χέρι...στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη!

Αναλαμβάνει την δημοπράτηση και την επίβλεψη έργου "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ", προϋπολογισμού αξίας 500.000 € .

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Διαδημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στη θέση "Κάμποι Δημαριού" και την κατασκευή γηπέδων 5×5 στην Σκουληκαριά , στην Καστανιά και στον Άγιο Νικόλαο Πηγών.

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής με καταγωγή από την Τοπική Κοινότητα Πηγών πλήρως ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη με την υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση, με τον Δήμαρχο του Δήμου Γεωργίου Καραισκάκη Περικλή Μίγδο, με την οποία η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ζηρού θα δημοπρατήσει και θα επιβλέψει την εκτέλεση του έργου για το οποίο ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ"

Πηγή: prevezabest.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Δήμος Ζηρού απλώνει το χέρι...στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5426349064066035833
Σχόλια
item