Γιάννενα: Στο Πανηπειρωτικό άναψε φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Γιάννενα: Στο Πανηπειρωτικό άναψε φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στο Πανηπειρωτικό άναψε φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ

Μια νότα αισιοδοξίας, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας, δίνει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που άναψε και φέτος, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. 

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, συνέχισαν για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία τους, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε όλους και όλες, αθλητές και πολίτες, που με ευλαβική τήρηση των μέτρων, χρησιμοποιούν την χωμάτινη και ασφάλτινη διαδρομή του Πανηπειρωτικού Σταδίου, για την άθλησή τους. 

Παράλληλα, το... αναμμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της «ΔΩΔΩΝΗ», δίνει και ένα διαφορετικό χρώμα στη διαδρομή άθλησης, μετά και την αλλαγή του φωτισμού σε όλο το μήκος της, με φώτα led, που ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. 

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ και η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, με την ευκαιρία των ιδιαίτερων φετινών γιορτών των Χριστουγέννων, εύχονται υγεία σε όλο τον κόσμο και καλά Χριστούγεννα

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Πανηπειρωτικό άναψε φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8567563492775335605
Σχόλια
item