Άρτα: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη Άρτα: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητοί μου συνδημότες,

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά δύσκολη, μια χρονιά στην οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες όμως καταφέραμε να ξεπεράσουμε. Σταθήκαμε όρθιοι, όλοι μαζί. Γιατί όλοι μαζί γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί.

Κρατάμε μόνο τις ευχάριστες στιγμές και βαδίζουμε στο νέο έτος, με την ελπίδα πως η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας.

Το έχουμε αποδείξει άλλωστε όλα τα χρόνια της θητείας μας, ότι και με δικές μας πρωτοβουλίες κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας, για να διεκδικήσουμε έργα και παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης για τον Δήμο μας.

Με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Χρόνου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου, υγεία, προκοπή, δημιουργικότητα, προσωπική ευτυχία, κοινωνική ευημερία και τύχη.

Με πίστη και αφοσίωση στις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε και το 2021, για να «φτιάξουμε» ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλή χρονιά σε όλους».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4400628571399094855
Σχόλια
item