Άρτα: Συνεδριάζει Τη Δευτέρα Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων Άρτα: Συνεδριάζει Τη Δευτέρα Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνεδριάζει Τη Δευτέρα Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων

Συνεδριάζει την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, στις 18:00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, με τηλεδιάσκεψη λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου ξεκινά με πρώτο τακτικό θέμα την παρουσίαση των Προτάσεων – Βραβείων της Κριτικής Επιτροπής, για τον Ανοικτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων με τίτλο : «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αρταίων (open mall).

Στην συνεδρίαση θα συμμετέχουν διαδικτυακά οι μελετητές, καθώς και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την δημιουργία του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Αρταίων (open mall).

Εκστρατεία αφαίρεσης πινακίδων


Επίσης όπως ανακοινώθηκε ο Δήμος Αρταίων στοχεύοντας στην ασφάλεια της κυκλοφορίας πεζών και οδηγών, στην αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του οικιστικού ιστού, το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει με τα Τεχνικά του Συνεργεία σε εκστρατεία αποξήλωσης-απομάκρυνσης διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί παράνομα και αυθαίρετα σε κοινόχρηστους χώρους και επιφάνειες, σε στύλους ΔΕΗ, πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ κ.α.


Επισημαίνεται ότι στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επιχειρήσεων, έχει δοθεί ήδη διάστημα δύο μηνών, ώστε να αφαιρεθούν τυχόν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και επιγραφές, ενώ ακολούθησε περαιτέρω παράταση, λόγω των έκτακτων συνθηκών, που προκλήθηκαν από την πανδημία.


Στόχος της εκστρατείας του Δήμου είναι ο περιορισμός της περιβαλλοντικής ρύπανσης, η οδηγική ασφάλεια και η αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων μας, με ποιοτικούς όρους. 


Η Άρτα με σταθερά βήματα γίνεται μια αξιοβίωτη πόλη.


Πηγή: ixotisartas.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συνεδριάζει Τη Δευτέρα Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4063328656547435473
Σχόλια
item