Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξομολογείται για τον χωρισμό με την Ιλένια - "Δεν μου λείπει, την έχω..."

Μια προσωπική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο περιοδικό ΟΚ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

Στην ερώτηση αν μιλάνε μετά από πέντε χρόνια σχέσης ο αφοπλιστικός παρουσιαστής απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Όχι. Την εκτιμώ πάρα πολύ, την αγαπώ ως άνθρωπο, αλλά δε μου λείπει. Θυμάμαι με τα ωραιότερα χρώματα αυτή τη σελίδα της ζωής μου.

 Αλλά ακριβώς επειδή την έχω πολύ ψηλά την Ιλένια στο μυαλό μου και στην καρδιά μου, έχω επιλέξει να μη μιλάμε» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην ερώτηση αν του λείπει η Ιλένια Ουίλιαμς. Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απίστευτη γκάφα στο Πρωινό - Πήγε να το σώσει και τα έκανε χειρότερα!

Η ομάδα του Πρωινου το πρωί της Τετάρτης σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Στο τέλος του αποσπάσματος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια απίστευτη γκάφα και σώζοντας της...πέταξε κάποια γαλλικά!

Όταν τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης έκανε το εξής σχόλιο: «Ωραίες με τις πιτζαμούλες του ο Νίκος Μουτσινάς…» είπε ο Δημήτρης με τη Φαίη Σκορδά: «Μωρέ τι λες; Ήταν τα ρούχα της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη»

Τότε ο Δημήτρης δεν ήξερε τι να πει για να το σώσει «Δεν ξέρω ρε παιδιά από μόδα, είναι γνωστό αυτό! Με πονάνε τα μελίγγια μου… Πωπωπω! Μαίρη Συνατσάκη πάρτε όλοι! Ω να σου γα@@@@»


epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξομολογείται για τον χωρισμό με την Ιλένια - "Δεν μου λείπει, την έχω..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6914087397533467918
item