Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη δεν περίμεναν τον νόμο! Έχουν ήδη τη συνεπιμέλεια της κόρης τους Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη δεν περίμεναν τον νόμο! Έχουν ήδη τη συνεπιμέλεια της κόρης τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη δεν περίμεναν τον νόμο! Έχουν ήδη τη συνεπιμέλεια της κόρης τους

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τον χωρισμό και λίγοι μήνες από την έκδοση του διαζυγίου του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη. Οι δυο τους έχουν αφήσει οριστικά πίσω τις δυσκολίες και πλέον έχουν τη συνεπιμέλεια της μονάκριβης κορούλας τους, Έλενας.

Εν όψει του νέου νομοσχεδίου που πρόκειται να ψηφιστεί προσεχώς και φέρνει νέες αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο μετά από σχεδόν 40 χρόνια, η πρώην playmate Αναστασία Περράκη μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

«Νομίζω ότι όταν κάποιος μπαμπάς ασχολείται πραγματικά και έχει τη διάθεση να είναι κοντά στα παιδιά του, εγώ νομίζω ότι ο νόμος που θα έρθει είναι δίκαιος για αυτούς τους μπαμπάδες. Θα πρέπει και οι μπαμπάδες να έχουν χρόνο αντίστοιχο με τις μαμάδες. Δεν το θεωρώ κακό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή τόνισε ότι ήδη με τον Μιχάλη έχουν συνεπιμέλεια της μοναχοκόρης τους: «Εμείς με τον Μιχάλη έχουμε συνεπιμέλεια και είναι μια χαρά. 

Εγώ από την αρχή είχα πει και είχα δώσει το ελεύθερο ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσει θα μπορεί να έρχεται να παίρνει το παιδί και να το βλέπει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το νόμο γιατί ο νόμος ορίζει 2 Σαββατοκύριακα το μήνα.

Εγώ είχα αφήσει το ελεύθερο να υπάρχει πάντα χρόνος ανάμεσα στο παιδί και στον μπαμπά. Εκτός δηλαδή από τα Σαββατοκύριακα που δικαιούται από το νόμο, εγώ είχα πει να το βλέπει όποτε θέλει».

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη δεν περίμεναν τον νόμο! Έχουν ήδη τη συνεπιμέλεια της κόρης τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 982706690622595666
Σχόλια
item