Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - «Είχα φτάσει σε σημείο να έχω εμμονή με το..»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στη κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στην Χριστιάνα Κοχλατζή και εξομολογήθηκε για τα κόμπλεξ και τις εμμονές που είχε μικρότερη αναφορικά με το φαγητό και την διατροφή.

Το πανέμορφο μοντέλο, που είχε φύγει στο εξωτερικό για ταξίδι, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη και είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Κώστα. Με την προοπτική του να κάναμε ένα παιδί, οκ ο γάμος. Κατά τ’ άλλα, ο μόνος λόγος που θα έμπαινα στη διαδικασία να παντρευτώ είναι για να λέω ο άντρας μου.

Αναφορικά με τις ανασφάλειες που είχε μικρότερη δήλωσε πως: «Είχα πάρα πολλά κόμπλεξ μικρότερη και είχα τεράστιο θέμα με την εμφάνισή μου.

Είχα φτάσει σε σημείο να έχω εμμονή με το φαγητό, σκεφτόμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι πρέπει να αδυνατίσω. 

Αλλά συμπεριφερόμουν αντίστροφα. Έτρωγα πάρα πολύ. Δεν είναι ωραίο να φτάνουμε στα άκρα με τη διατροφή».

Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την υγεία της - «Καθημερινά πρέπει να υποβάλλομαι σε..»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην εφημερίδα On Time και συγκεκριμένα στη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε κυρίως στον τραυματισμό της και στο χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

H καλλονή Ναυσικά αποκάλυψε για την υγεία της πως: «Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο. 

Οπότε τώρα, με το lockdown, που είχα ελεύθερο χρόνο, θεώρησα πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση γιατί με περιόριζε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να γυμναστώ, είχα πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί χρειάζεται να φοράω και τακούνια».

«Καλύτερα, αλλά κυκλοφορώ με πατερίτσα. Πρέπει καθημερινά να υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία, ενώ για ένα διάστημα φορούσα και νάρθηκα. Ταλαιπωρούμαι ακόμα, θα ξεκινήσω όμως σιγά-σιγά τις δουλίτσες μου στο Instagram. Προς το παρόν, δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Η Ναυσικά συνέχισε λέγοντας: «Την πρώτη, μερική τότε, ρήξη χιαστού την είχα πάθει στα 15, που έπαιζα σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου –είναι σύνηθες για τους ποδοσφαιριστές. 

Μετά τον τραυματισμό, τέλος το σπορ, όπως κατάλαβες. Πέρσι, δε, που είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά, εκεί που χρειάστηκε να κάνω ένα άλμα, έμεινα στον τόπο. Το πρόβλημα επανήλθε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, είπε με ειλικρίνεια: «Είμαστε τέλεια, πάρα πολύ καλά, συζούμε. Όλα είναι μια χαρά».


epirusblog.gr
5 of 5
Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - «Είχα φτάσει σε σημείο να έχω εμμονή με το..»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5824845610803048235
item