Πέτσας: Καταδικάζουμε την επιχείρηση εκφοβισμού της Σοφίας Νικολάου και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους

Την καταδίκη της κυβέρνησης για το γεγονός ότι περί τα 10 άτομα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της γγ Αντεγκληματικής Πολίτικης, Σοφίας Νικόλαου μετέφερε μέσω ανάρτησης του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ζητά από όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καταδικάζουμε τη σημερινή επιχείρηση εκφοβισμού της Γεν. Γραμ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου από τους γνωστούς πλέον αγνώστους, αλλά και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους και του διχασμού. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο».

Καταδικάζουμε τη σημερινή επιχείρηση εκφοβισμού της Γεν. Γραμ. Αντεγκληματικής Πολιτικής @SofiaNikolaou_ από τους γνωστούς πλέον αγνώστους, αλλά και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους και του διχασμού. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Ένας από τους σκοπούς που βρισκόταν στο σημείο κατάφερε και ακινητοποίησε μία από τις μηχανές που συμμετείχαν στην επίθεση και προσήχθησαν οι δύο επιβαίνοντες. 

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας είχαν τις ταυτότητές τους και όπως διαπιστώθηκε ο ένας ήταν ο γιος του πρώην προέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ενώ ο δεύτερος είναι ένας Ιταλός. Στα τρικάκια έγραφαν συνθήματα όπως «οι ζωές των κρατούμενων μετράνε».


epirusblog.gr
5 of 5
Πέτσας: Καταδικάζουμε την επιχείρηση εκφοβισμού της Σοφίας Νικολάου και τη στοχοποίησή της από τα φερέφωνα του μίσους
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 628707558049389769
item