«Η Ιωάννα Τούνη είναι μία εκρηκτική γυναίκα που ξέρει να πλασαριστεί και να δώσει το κάτι παραπάνω σε μια εκπομπή»

Το Survivor επιστρέφει στην συχνότητα του ΣΚΑΪ και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου. Ένα από τα άτομα τα οποία πλησίασε ο ΣΚΑΪ προκειμένου να συμμετάσχει στο ήταν η Ιωάννα Τούνη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε αναφέρει πως της πρόσφεραν 4.500 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην Μαχητής του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και σχολίασε το ποσό το οποίο προτάθηκε στην Ιωάννα Τούνη προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor ενώ τόνισε πως ο ίδιος έπαιρνε κάτω από 1000 ευρώ.

«Λογικό ακούω το ότι μπορεί να πρόσφεραν στην Ιωάννα Τούνη 4500 ευρώ την εβδομάδα. 

Η Ιωάννα είναι μία εκρηκτική γυναίκα που ξέρει να πλασαριστεί και να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Εμείς ήμασταν κάτω από χιλιάρικο, ήμασταν στον βασικό μισθό», είπε αρχικά ο Ορέστης Τσανγκ.

«Πριν τέσσερα χρόνια, πριν ξεκινήσει το πρώτο Survivor, δεν υπήρχε αυτή η δημοσιότητα αυτού του τηλεοπτικού παιχνιδιού, οπότε εμάς δεν μας περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο», πρόσθεσε επίσης ο Ορέστης Τσανγκ.




epirusblog.gr
5 of 5
«Η Ιωάννα Τούνη είναι μία εκρηκτική γυναίκα που ξέρει να πλασαριστεί και να δώσει το κάτι παραπάνω σε μια εκπομπή»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3336280179048629259
item