Η Κ. Σακελλαροπούλου στην Κίναρο με τη μοναχική κυρά Ρηνιώ -«Συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα» Η Κ. Σακελλαροπούλου στην Κίναρο με τη μοναχική κυρά Ρηνιώ -«Συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κ. Σακελλαροπούλου στην Κίναρο με τη μοναχική κυρά Ρηνιώ -«Συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα»

Στην ακριτική Κίναρο μετέβη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου συνάντησε τη μοναδική κάτοικο του νησιού, Ειρήνη Κατσοτούρχη.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η κυρία Σακελλαροπούλου παρέμεινε στο νησί δύο ώρες, στη διάρκεια των οποίων συζήτησε με την κυρία Κατσοτούρχη για την καθημερινότητά της. «Παραμονές Χριστουγέννων, βρισκόμαστε πολύ λίγοι από εμάς στην Κίναρο, συντροφιά με την κυρά Ρηνιώ. 

Σκεφτήκαμε ότι τα φετινά, ειδικά, Χριστούγεννα είναι ο κατάλληλος προορισμός, γιατί η κυρά Ρηνιώ συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. 

Είναι μοναχική και γενναία η ίδια. Κάπως έτσι καλούμαστε να είμαστε όλοι εμείς, με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε. Πριν από λίγο μας είπε ''εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια''. Βέβαια, η δική της καραντίνα είναι μαγική. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε σήμερα εδώ και της κρατήσαμε λίγο συντροφιά. Και ακριβώς αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους. Καλά Χριστούγεννα, από μια άκρη της Ελλάδας, στο Αιγαίο. 

Να είμαστε καλά όλοι κι εσείς κυρίως κυρά Ρηνιώ να είστε καλά, να φυλάτε το νησί μας», είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτού αποχαιρετήσει την κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κίναρο, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Μνημείο Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Κ. Σακελλαροπούλου στην Κίναρο με τη μοναχική κυρά Ρηνιώ -«Συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3096144919918853319
Σχόλια
item