Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει την Ταυτότητά του και την Μεγάλη Απάτη που έχει στηθεί

Ένας αυτοαποκαλούμενος «χρονοταξιδιώτης από το έτος 2030» αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητά του, καθώς ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσει μια περίπλοκη φάρσα, όπως λέει.

Σε μια σειρά από βίντεο που εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα του ApexTV και στο κανάλι YouTube, ο “Noah” έκανε μια σειρά εξωφρενικών ισχυρισμών.

Αυτές περιλαμβάνουν ότι δήθεν είχε πάρει μια εικόνα των δεινοσαύρων πριν από 66 εκατομμύρια χρόνια, ότι η Βρετανία θα επανενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι μέχρι το 2030 οι περισσότερες από τις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ θα βυθιστούν κάτω από τη θάλασσα. 

Τα βίντεο συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές κατά τη διάρκεια δύο ετών, σύμφωνα με πληροφορίες από την βρετανική Express.

Ο “ταξιδιώτης του χρόνου”, που ονομάστηκε Noah, δηλαδή, Νώε, ισχυρίστηκε ότι έχει έρθει από το έτος 2030. 

Αλλά σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 13/7, ο 16χρονος YouTuber, Denis Bel ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνος που υποδυόταν τον χρονοταξιδιώτη Νώε και ότι πλέον “Δεν μπορώ να κάνω αυτό το ηλίθιο χαρακτήρας πια”, όπως χαρακτηριστικά στο βίντεο, σύμφωνα με την Express.

Ο Denis Bel (image credit: express.co.uk)

Περιγράφοντας το αντίκτυπο που είχε ο “Νώε” στη ζωή του, συνέχισε λέγοντας: “Πρέπει να ξεφορτωθώ αυτό το υπερφυσικό που είναι από πάνω μου και που με κάνει να φοβάμαι ότι εκτίθεμαι”.

Αργότερα, ο Denis ισχυρίζεται ότι το ApexTV προσπάθησε να κάνει τον ίδιο και τους γονείς του να υπογράψουν μια συμφωνία εχεμύθειας και μη αποκάλυψης, ώστε να μην μάθει ποτέ κανείς την πραγματική του ταυτότητα και τι συνέβαινε ακριβώς.

“Ξέρω ότι το ApexTV θα φλιπάρει όταν δει αυτό το βίντεο γιατί θα ξέρει ότι αποκαλύπτω τα πάντα”, πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ανέβηκε στη διεθνή προσοχή μέσω του χαρακτήρα “Νώε”, ο Denis είπε ότι ο “Νώε” είχε< πλέον, “αναλάβει” τη ζωή του.

Στο βίντεο, ο Denis ισχυρίστηκε ότι τον πλησίασε αρχικά η ApexTV όταν ήταν 14 ετών. Είπε ότι το κανάλι, το οποίο ειδικεύεται σε παραφυσικά και μυστηριώδη βίντεο, του προσέφερε χρήματα για να φτιάξει ένα ψεύτικο βίντεο για τα ταξίδια στο χρόνο.

Αλλά καθώς η δημοτικότητα του χαρακτήρα αυξήθηκε, ο Denis είπε ότι πολλοί προσπάθησαν να εντοπίσουν την πραγματική του ταυτότητα, ενώ παράλληλα δεχόταν και μια σειρά απειλών κατά της ζωής του, από ανθρώπους που είχαν καταφέρει να τον συνδέσουν επακριβώς με τον “Νώε”.

Ο έφηβος ζήτησε, επίσης, συγνώμη σε όποιον είδε αυτά τα ψεύτικα βίντεο και τώρα θέλει, λέει, να γίνει ένας κανονικός YouTuber.

diadrastika.com

Mgid
epirusblog.gr
5 of 5
Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει την Ταυτότητά του και την Μεγάλη Απάτη που έχει στηθεί
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2208460465323800997
item