Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Άρτας συνδιοργανώνει με το kids save lives και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν γονείς με τα παιδιά τους.Μόνη προϋπόθεση είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο info@kidssavelives.gr με τα στοιχεία σας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Για το σεμινάριο, δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Μετά τη λήξη των περιορισμών διασποράς της πανδημίας covid 19, θα πραγματοποιηθεί πρακτική εξάσκηση.

O Ανθρωπιστικός Οργανισμός "KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές" στοχεύει στη διάδοση της δωρεάν εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων στις Α' Βοήθειες & την πρόληψη, καθώς και στην ανάπτυξη δικτύου απινιδωτών σε σχολεία & δημόσιους χώρους. 

Επιδίωξη του Οργανισμού είναι η θεσμοθέτηση μαθήματος Πρώτων Βοηθειών στα ελληνικά σχολεία, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ταυτόχρονη προαγωγή του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο. 

Το ομώνυμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» που έχει εκπαιδεύσει δωρεάν περισσότερους από 62,000 μαθητές και εκπαιδευτικούς σε 600 περίπου σχολεία, είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποστηρίζεται τόσο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης όσο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Πηγή: maxitisartas.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1778791200699114788
Σχόλια
item