Πρέβεζα: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα -συγκλονιστική μαρτυρία

Στην θάλασσα στο Βαθύ βρέθηκε Ι.Χ. το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων..

Το αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, χτύπησε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, τις οποίες και ξήλωσε έπεσε με τον ουρανό πάνω σε σωλήνα αποχέτευσης και κατέληξε στις πόρτες του διβαριού.

Ευτυχώς η οδηγός του αυτοκινήτου κατάφερε να βγει μόνη της από αυτό το οποίο γέμισε με νερά.

Άντρες του Λιμενικού έριξαν στο νερό απορροφητικά φίλτρα για την αποτροπή ρύπανσης μιας και υπήρχε απώλεια καυσίμων και λαδιών.

Κατά την πτώση του οχήματος προκλήθηκε ζημιά σε αγωγό αποχέτευσης, που βρίσκεται στο σημείο και για το λόγο αυτό στο σημείο βρέθηκε και συνεργείο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για να αξιολογήσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην αποκατάσταση της ζημιάς.















Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στη θάλασσα στο Βαθύ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήδηξε αμέσως στο νερό να προσφέρει βοήθεια, ενώ ο ίδιος κινδύνευσε από την πτώση της προστατευτικής μπάρας, και ταυτόχρονα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Πραγματικά τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς και μάλιστα παραμονή των Χριστουγέννων είναι αξιέπαινες και πρέπει να προβάλλονται.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζαμπακόλα ο οποίος μίλησε στο prevezanews.gr, που τον εντόπισε ενόσω βρίσκονταν στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί προκειμένου να κάνει αντιτετανικό ορό, έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο Βασίλης, που μένει στο Νεοχώρι Πρέβεζαςκαι κατάγεται από τον Πειραιά, έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο που έγινε το συμβάν.

«Πήγαινα προς το χωριό και ξαφνικά βλέπω την τρελή πορεία του αυτοκινήτου… βγαίνει από τον δρόμο σηκώνεται στον αέρα, κάνει δύο τούμπες και πέφτει στη θάλασσα» περιγράφει για την στιγμή που έγινε το ατύχημα.

Αμέσως πλησίασε στο σημείο και όπως ο ίδιος λέει δεν φαίνονταν ούτε ο οδηγός αλλά και ούτε εάν υπήρχαν και πόσα άτομα μέσα.

Χωρίς να διστάσει στιγμή έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει.

Πηγή: prevezanews.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα -συγκλονιστική μαρτυρία
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3941687505653259436
item