Πρέβεζα: Τον "στόλο" των οχημάτων του ανανεώνει ο Δήμος Πρέβεζας Πρέβεζα: Τον "στόλο" των οχημάτων του ανανεώνει ο Δήμος Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τον "στόλο" των οχημάτων του ανανεώνει ο Δήμος Πρέβεζας

Την ανανέωση του "στόλου" των οχημάτων του έχει δρομολογήσει ο Δήμος Πρέβεζας προκειμένου να αντικατασταθούν παλαιά οχήματα με νέα αποδοτικότερα και με χαμηλότερη κατανάλωση.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έδωσε ήδη το "πράσινο" να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την προμήθεια 8 σύγχρονων οχημάτων τα οποία θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα η έγκριση αφορά την προμήθεια 3 απορριμματοφόρων οχημάτων τύπου πρέσας, ενός ηλεκτροκίνητου απορριμματοφόρου καθώς και 2 διπλοκάμπινων και 2 ημικάμπινων φορτηγών 4χ4.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια ενός ανατρεπόμενου φορτηγού με γερανό και αρπάγη για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση λειτουργίας της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες αυτού του επιπέδου, προς τους δημότες.

Σύμφωνα με την μελέτη που εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ.

Δημοτική Ραδιοφωνία

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τον "στόλο" των οχημάτων του ανανεώνει ο Δήμος Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9091861272081548365
Σχόλια
item