Γιάννενα: Σύλληψη τριών ατόμων για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων Γιάννενα: Σύλληψη τριών ατόμων για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σύλληψη τριών ατόμων για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην πόλη και σε περιοχή των Ιωαννίνων άνδρα και δύο γυναίκες, που κατηγορούνται για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών της παραπάνω υπηρεσίας, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων εντόπισαν τον

ημεδαπό στην πόλη των Ιωαννίνων να επιβαίνει σε αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων
διαπιστώθηκε ότι κατείχε - με σκοπό να τα θέσει σε κυκλοφορία ως γνήσια - επτά (7) πλαστά χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας - 320- ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή των Ιωαννίνων εντοπίστηκαν επιπλέον (30) πλαστά χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας -1.020- ευρώ.

Επιπρόσθετα, στο σπίτι βρέθηκαν και δύο γυναίκες, οι οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγη ώρα πιο πριν είχαν θέσει σε κυκλοφορία πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ, πραγματοποιώντας συναλλαγή σε επιχείρηση περιοχής των Ιωαννίνων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας -1.360- ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άνδρας.

Πηγή: epirusgate.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σύλληψη τριών ατόμων για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7026085490329044545
Σχόλια
item