«Κωλοτούμπα» Γιαννούλη: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Σρόιτερ χρηματίστηκε στην συνέντευξη Μητσοτάκη

Να τα «μαζέψει» επιχειρεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης μετά τα όσα δήλωσε για την συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι με τις αναρτήσεις του δεν υπαινίχθηκε ότι ο κ. Σρόιτερ και οι δημοσιογράφοι του Alpha πληρώθηκαν για τη συνέντευξη. Δεν παρέλειψε, όμως, να συμπληρώσει ότι «ο Μητσοτάκης έχει βάλει το χέρι του σε μια αντιδημοκρατική ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει αρχικά για «πληρωμένη» συνέντευξη με τα tweets του να προκαλούν σάλο. 

«Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;», τόνισε ο κ. Γιαννούλης. «Στον ΣΚΑΙ μάλλον είχε συμπληρώσει τις 15 συνεργασίες τον μήνα που προέβλεπε η σύμβαση έργου!», σχολίασε, με τις αναρτήσεις λίγο αργότερα να εξαφανίζονται από το προφίλ του.

«Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με κάποιον τρόπο να περνάει τις λιγότερες δυνατές κριτικές στον δημόσιο λόγο» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: «Δεν υπαινίχθηκα χρηματισμό του Αντώνη Σρόιτερ, ήταν ένα σαρκαστικό σχόλιο και κατέβηκε όχι από φόβο, αλλά επειδή έχει χαθεί η δυνατότητα να γίνεται συζήτηση κριτικής και σχολίων, χωρίς να μετατρέπεται σε λύσσα εκτόνωσης. Σέβομαι και τιμώ τη δημοσιογραφική παρουσία συναδέλφων», είπε.

Παράλληλα, ο Χρήστος Γιαννούλης υποστήριξε ότι έχει δικαίωμα, ως πολίτης, να ασκεί κριτική. 

«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε συνάδελφο που έχει δώσει δείγματα γραφής; Η συνέντευξη κάλυψε όλα τα θέματα της επικαιρότητας; Είμαι πολίτης και μπορώ να κάνω κριτική. Έχω κάνει συνεντεύξεις και στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα.

Ζητάω συγγνώμη όταν δεν παρερμηνεύονται αυτά που γράφω. Σε καμία περίπτωση η ερμηνεία δεν ήταν ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη. Είναι ένας σαρκασμός. Όταν θέλει κάποιος να τον διαστρεβλώσει το κάνει με μεγάλη άνεση».

Τέλος, σε ερώτηση αν οι αναρτήσεις του κατέβηκαν μετά από παρέμβαση του κόμματος, ο κ. Γιαννούλης διέψευσε ότι υπήρξε τέτοια παρέμβαση.

Το tweet που «κατέβηκε»
giannoulis1

epirusblog.gr
5 of 5
«Κωλοτούμπα» Γιαννούλη: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Σρόιτερ χρηματίστηκε στην συνέντευξη Μητσοτάκη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 906294620993019720
item