Πρέβεζα: Σε μεγάλη διαδικτυακή έκθεση της Πολωνίας συμμετείχε ο Δήμος Πρέβεζας

Την ανάδειξη της Πρέβεζας ως τουριστικό και γαστρονομικό προορισμό στην μεγάλη και πολλά υποσχόμενη αγορά της Πολωνίας είχε ως στόχο η συμμετοχή του Εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου κ.Λεωνίδα Αργυρού στο «WEB Greek Alternative Tourism & Gastronomy» μια μεγάλη διαδικτυακή έκθεση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από 8-10 Δεκεμβρίου.

Στις τρεις ημέρες που διήρκησε η έκθεση με σημείο αναφοράς την Πολωνία, συμμετείχαν εκπρόσωποι τουριστικών "εναλλακτικών" προορισμών όπως είναι η Πρέβεζα, ενώ πέραν των καθιερωμένων παρουσιάσεων των αξιοθέατων κάθε τόπου παρουσιάστηκε και ο "γαστριμαργικός" του χάρτης.





















Στο σημαντικό αυτό για τους επαγγελματίες του τουρισμού γεγονός, συμμετείχαν πλήθος τουριστικών πρακτόρων, φορέων και δημοσιογράφων ενώ κατά την διάρκεια του τριημέρου διοργανώθηκαν και Β2Β συναντήσεις.

"Ο Δήμος Πρέβεζας σχεδιάζει ήδη την δυναμική έξοδό του στην τουριστική αγορά η οποία μετά τη λήξη της πανδημίας αναμένεται να είναι εντυπωσιακή" ανέφερε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ.Αργυρός υπογραμμίζοντας ότι ο τόπος μας έχει τόσες δυνατότητες όσο λίγα μέρη στην Ελλάδα , ίσως και σε όλο τον κόσμο.

"Για μας δεν έχει χαθεί ούτε μια μέρα από τον σχεδιασμό μας" λέει χαρακτηριστικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου συμπληρώνοντας ότι η συμμετοχή σε διαδικτυακές συναντήσεις όπως αυτή- και πριν από λίγες μέρες μια αντίστοιχη με χώρα αναφοράς το Βέλγιο- είναι συνεχής με στόχο η Πρέβεζα να αποκομίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη.




















Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε μεγάλη διαδικτυακή έκθεση της Πολωνίας συμμετείχε ο Δήμος Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7161768038077613575
item