Άρτα: Δεν κλείνει το Τελωνείο Άρτας. Απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών στον Χρήστο Γκόκα Άρτα: Δεν κλείνει το Τελωνείο Άρτας. Απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών στον Χρήστο Γκόκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δεν κλείνει το Τελωνείο Άρτας. Απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών στον Χρήστο Γκόκα

Απάντηση σε αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής Άρτας του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστος Γκόκας, σχετικά με την λειτουργία του Τελωνείου, έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Με την αναφορά του -σημειώνεται σε ανακοίνωση Τύπου του πολιτικού του γραφείου- ο κ. Γκόκας είχε μεταφέρει την αγωνία των υπαλλήλων του Τελωνείου Άρτας για την ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας, αν και όπως είχε και ο ίδιος επισημάνει είναι απαραίτητη για την τοπική κοινωνία, τους παραγωγούς προϊόντων, τους μεταποιητές, τις εξαγωγές, αλλά και για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσης, είχε τονίσει το μεγάλο εύρος των αρμοδιοτήτων που έχει επωμιστεί το Τελωνείο για ολόκληρο το νομό, με τους πολλούς ορεινούς όγκους και τα απομακρυσμένα χωριά που έχουν ιδιαίτερη ζωτική σημασία για τις επιχειρήσεις με εξαγωγές προϊόντων του πρωτογενή τομέα, καθώς η Άρτα είναι σημαντικό παραγωγικό και εξαγωγικό κέντρο».

Ο υφυπουργός, κ. Βεσυρόπουλος, επικαλούμενος στην απάντησή του έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που υπογράφει ο γενικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Μουρτίδης, αναφέρει ότι η παύση λειτουργίας της Τελωνειακής Υπηρεσίας δεν εντάσσεται στο σχεδιασμό της ΑΑΔΕ. 

Έτσι η υπηρεσία θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε συνεργασία με το Τελωνείο Άρτας».

Πηγή: taxydromosartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δεν κλείνει το Τελωνείο Άρτας. Απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών στον Χρήστο Γκόκα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8305912244590257869
Σχόλια
item