Γιάννενα: Η Λέσχη Γαστρονομίας Μαγειρεύει για οικογένειες του Σταυρακίου Γιάννενα: Η Λέσχη Γαστρονομίας Μαγειρεύει για οικογένειες του Σταυρακίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Λέσχη Γαστρονομίας Μαγειρεύει για οικογένειες του Σταυρακίου

Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου με την «Food & Paths», σε μια προσπάθεια να συνδράμουν στη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκες, θα μαγειρέψουν στις 24 Δεκεμβρίου στις 10:00, στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Σταυράκι. 

Οι παρασκευές θα περιλαμβάνουν παραδοσιακά εδέσματα μαγειρεμένα με τη χρήση υπαίθριων γαστρών και άλλων πατροπαράδοτων μεθόδων. 

Το φαγητό θα διανεμηθεί σε οικογένειες της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρακίου που στηρίζει η ενορία Σταυρακίου, ώστε φέτος να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν γεύσεις και μυρωδιές Χριστουγέννων. 

Το Food & Paths είναι μια πρωτοβουλία (spin off) της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου σε συνεργασία με εθελοντές που δραστηριοποιείται στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού και προσφέρει μια μοναδική παραδοσιακή εμπειρία φαγητού στην Ήπειρο, που περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής και τεχνικές που πραγματοποιούνται σε υπαίθριους χώρους.

Πηγή: ele.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Λέσχη Γαστρονομίας Μαγειρεύει για οικογένειες του Σταυρακίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2124956520933370404
Σχόλια
item