Ι.Τούνη και Δ.Αλεξανδράκη ποζάρουν παρέα με αποκαλυπτική αμφίεση και φέρνουν... «καύσωνα» (φώτο) Ι.Τούνη και Δ.Αλεξανδράκη ποζάρουν παρέα με αποκαλυπτική αμφίεση και φέρνουν... «καύσωνα» (φώτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ι.Τούνη και Δ.Αλεξανδράκη ποζάρουν παρέα με αποκαλυπτική αμφίεση και φέρνουν... «καύσωνα» (φώτο)

Όταν μιλάμε για Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πόσω μάλλον όταν μας χαρίζουν τέτοιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες. 

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη και η ξανθιά επιχειρηματίας και influencer πήγαν μαζί στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων MAD VMAs, που λόγω της πανδημίας, γυρίστηκε πριν λίγες μέρες χωρίς κοινό και θα προβληθεί σύντομα και τηλεοπτικά και οι δυο τους έδωσαν το βραβείο για το καλύτερο “Hip-hop urban video”

Λίγο πριν δούμε την τελετή στην τηλεόραση, οι δυο σέξι φίλες μας έδειξαν τα outfits που φόρεσαν (είναι από το brand της Ιωάννας) και ανέβασαν και οι δυο πόζες τους στα social media με την Αλεξανδράκη να κάνει λόγο για "συνένοχες στο έγκλημα", ενώ η Ιωάννα αποκάλεσε "psycho" τη φίλη της και παραδέχτηκε πως τα ρούχα που φοράνε είναι... λίγα!

epirusblog.gr
5 of 5
Ι.Τούνη και Δ.Αλεξανδράκη ποζάρουν παρέα με αποκαλυπτική αμφίεση και φέρνουν... «καύσωνα» (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3686956975797818716
Σχόλια
item