Καθηλώνουν οι εικόνες από κοινά γυμνάσια Ελλάδας-ΗΑΕ Καθηλώνουν οι εικόνες από κοινά γυμνάσια Ελλάδας-ΗΑΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καθηλώνουν οι εικόνες από κοινά γυμνάσια Ελλάδας-ΗΑΕ

Δείτε τις ασκήσεις που έγιναν στο πλαίσιο συνεκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από την Κυριακή 06 έως την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2020 και κατά τον πλου της Κορβέτας BAYNUNAΗ των ΗΑΕ από το λιμένα Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου προς το λιμένα Πειραιώς όπου και κατέπλευσε, διεξήχθη συνεκπαίδευση με Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που επέστρεφαν από την άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ - 10.

Εκτελέστηκαν γυμνάσια επικοινωνιών, αντιαεροπορικού πολέμου (ADEXES), ταχείας καταρρίχησης (FAST ROPE) Ομάδας Ανορθόδοξου Πολέμου από Ελικόπτερο και άλλα αντικείμενα Ναυτικού Πολέμου.

Η συνεκπαίδευση στην οποία συμμετείχαν οι Φρεγάτες ΛΗΜΝΟΣ και ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και αριθμός αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων και επιβεβαίωσε εκ νέου τόσο τις άριστες σχέσεις μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των 2 χωρών, όσο και την διαρκή εμβάθυνσή τους


Πηγή: pentapostagma.gr

.


epirusblog.gr
5 of 5
Καθηλώνουν οι εικόνες από κοινά γυμνάσια Ελλάδας-ΗΑΕ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5658672092455205950
Σχόλια
item