Ήπειρος: Συσκευές αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» απο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Ήπειρος: Συσκευές αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» απο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Συσκευές αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» απο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Μπήκαν οι υπογραφές μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και της 6ης ΥΠΕ προκειμένου το νοσοκομείο Χατζηκώστα να αποκτήσει έξι συσκευές αρνητικής πίεσης για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Την ανακοίνωση έκανε χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ερωτηθείς για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Ο κ. Καχριμάνης επανέλαβε την σταθερή πρόθεση της Περιφερειακής αρχής να ενισχύσει τα δημόσια νοσοκομεία στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Περιφερειάρχης προ ημερών είχε ανακοινώσει την ενίσχυση των νοσοκομείων της περιοχής μεταξύ των οποίων και του «τριτοκοσμικού», όπως το είχε χαρακτηρίσει, νοσοκομείου Πρέβεζας.

Ο κ. Καχριμάνης είχε δηλώσει ότι το ποσό των 570.000 ευρώ της έκτακτης χρηματοδότησης της Περιφέρειας Ηπείρου θα προωθηθεί για αυτούς τους λόγους.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Συσκευές αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» απο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 381554378607300963
Σχόλια
item