Γιάννενα: Μπαινόβγαιναν σε σχολείο σπάζοντας και κλέβοντας Γιάννενα: Μπαινόβγαιναν σε σχολείο σπάζοντας και κλέβοντας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μπαινόβγαιναν σε σχολείο σπάζοντας και κλέβοντας

Δύο 17χρονοι και ένας 14χρονος ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες κλοπής και φθορών στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το Γυμνάσιο και το Λύκειο Ελεούσας, μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Όπως προέκυψε, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου οι τρεις ανήλικοι διέπραξαν -κατά περίπτωση- και σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές στιγμές, το σχολικό συγκρότημα, κλέβοντας δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος επιτήρησης και προκαλώντας φθορές σε δύο προβολείς και σε κάμερα κλειστού κυκλώματος επιτήρησης με τη χρήση αεροβόλου όπλου.

Σε βάρος των τριών ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση– αδικήματα της κλοπής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων περί όπλων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο πατέρας του ενός, που κατηγορείται για παράβαση περί όπλων (παραβίαση όρων ασφαλούς φύλαξης), καθώς το αεροβόλο ήταν ιδιοκτησίας του. 

Κατασχέθηκαν το αεροβόλο όπλο, τύπου πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια καθώς και οι δύο κλαπείσες κάμερες, οι οποίες αποδόθηκαν στους διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος.

Πηγή: agon.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μπαινόβγαιναν σε σχολείο σπάζοντας και κλέβοντας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7568455485298368978
Σχόλια
item