Η προφητεία για την επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα Η προφητεία για την επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η προφητεία για την επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα

Μία μία οι προφητείες των μεγάλων πνευματικών πατέρων της εκκλησίας μας επαληθεύονται. Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Μη φοβηθείτε! Το χέρι του Θεού και η σκέπη της Παναγίας μας είναι πάνω από την Ορθόδοξη μικρή μας Ελλάδα και Κύπρο! Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας.


Πηγή: diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Η προφητεία για την επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2166400592460643019
Σχόλια
item